Patient_Udtalelser_FørstePatient_Udtalelser_AndenPatient_Udtalelser_TrediePatient_Udtalelser_FjerdePatient_Udtalelser_FemtePatient_Udtalelser_Sjette
 3 kommentarer 

Hepatitis B virus og immunitet

Hepatitis_B_virus_og_immunitet_Formindsket_Ekstra

Omkring 350 millioner mennesker har kronisk hepatitis B virus (HBV) infektion i verden. HBV kan give anledning til udvikling skrumpelever og leverkræft (hepatocellulært carcinom, HCC), som er en af de hyppigste former for kræft på verdensplan.

Man kan ikke behandle kronisk HBV radikalt, men man kan med ofte livslang behandling sænke antal virus i blodet og dermed reducere risikoen for leverkomplikationer. Man har dog kun få medicinske behandlingsmuligheder til rådighed i store dele af verdenen og med samtidig risiko for udvikling af resistens. Der er derfor brug for at tænke nye behandlingsstrategier i den globale HBV kontrol.

Hepatitis B findes i levercellerne som producerer immundæmpende signalstoffer (cytokiner, ex IL-10), når de udsættes for virus, hvilket kan føre til udvikling af såkaldt tolerance og dermed et ikke-beskyttende immunsvar. Den kroniske infektion vedligeholdes i blodet, og medfører en form for ”udmattelse” af de hvide blodceller (cytotoksiske T-lymfocytter), som normalt har til formål at bekæmpe virus.

I samarbejde mellem Århus Universitet og Infektionsmedicinsk afdeling ved Skejby Sygehus er der opstartet et forskningsstudie, hvor man vil undersøge forskellige immunforsvar mekanismer, herunder hvorledes T-celler, reagerer mod HBsAg (Hepatitis B surface Antigen), hos patienter med kronisk hepatitis B (HBV).

Studiet indgår som led i et større forskningsprojekt, som har til formål at undersøge muligheder for på sigt at udvikle en ny behandlingsform mhp helbredelse af patienter med kronisk hepatitis B infektion.

Behandlingsprincippet, der skal afprøves i projektet, og som allerede har vist foreløbige lovende resultater, er baserer på aktivering af bestemte immunceller (dendritiske celler) for da at vække det øvrige ellers "virus-tolerante" immunforsvar til at bekæmpe hepatitis B virus.

Nanna-Sophie Brinck-Jensen

Sarah   05-09-2016 kl. 02:49

Hvordan jeg kureret for HIV BRUG DR.HABIBI TATAHWE

MEDICIN…


Jeg vidste aldrig, jeg skulle være negativ igen efter

FORSØGER ALLE METODE HERUNDER BLACK SEED, bigift

OG ALLE ANDRE SAID integrativ medicin MEN IKKE

Kunne hjælpe INDTIL jeg stødte på denne GREAT

TRADITIONEL læge, der hjalp med at FORBEREDELSE NOGLE

NATIVE urter, som han kaldte "TATAHWE" .Dette

MEDICIN var forberedt og sende til mig BY DR.HABIBI

CHARLES som jeg tog FOR JUST 7Days (fordi jeg

vælge den 7 dage behandling) .Jeg stødte på denne

Store mands KONTAKT PÅ EN LOKAL nyhedsartikel HVOR

MAN VAR vidnede OG bønfaldt FOR REGERINGEN

At bistå TRADITIONELLE læge på HANS TATAHWE

Medicin for at hjælpe samfundet. DENNE dannet mand CAN

FAKTISK HEAL patient med HIV / AIDS, herpes,

Kræft, diabetes, tumor, lav sædkvalitet OG HAR EN

VIDEN OM åndelige problemer. Jeg var nødt til CONNECT

HAM hjælp af hans kontakt +2348151324142 OG

STRAKS han reagerede og gav mig en forsikring

OG EN kort detaljer om arten af ​​hans MEDICIN

Og måder jeg kunne købe THE TATAHWE MEDICIN

Som han sagde VIL flush og forny min BLOD OG

BODY SYSTEM. I ENTEN 7Days ELLER 3 måned. JEG HAVDE BRUG FOR

Denne behandling indtrængende til MY JOB screeningstest

Så jeg valgte BEHANDLING AF 7Days og han udarbejdet

Og sende til mig gennem en kurer service og jeg

Flittigt fulgte hans anvisning og

7Days, gik jeg en RE-TEST og Gud være Ære

Mit resultat viste negative OG MIN CD4-tal 1500.

I dag markerer 2 år og er fortsat negativ og dette

Er grunden jeg har taget dette LED I vidner

AF gode gerninger denne mand som jeg gjorde PROMISE.

Giv ikke op, fordi når der er liv min kære,

DER ER HOPE.Contact DR.HABIBI nu og være fri

permanent:

HJEMMESIDE: habibiherbalclinic.webs.com

MOBILE NUMMER +2348151324142

EMAIL: drcharleshabibiherbalhome@yahoo.com
drhabibiherbalhome@gmail.com

FACEBOOK: Drcharles Habibi

 
victoria elina   24-11-2017 kl. 07:23

LÆS LÆS MIN HERPES CURE. hej Alle, jeg er fra Florida USA. Jeg vil gerne dele mine vidnesbyrd til offentligheden om, hvordan denne store mand, der hedder Dr Mohammed, helbreder min herpes. Jeg har været en HERPES patient i over et år og to måneder, og jeg har været i smerter, indtil jeg kom på tværs af denne dame, da jeg rejste til Holland for et interview, der tilfældigvis var en herpes patient, forklarede jeg alt for hende og hun fortalte mig, at der er denne store doktor, der hjælper hende med at helbrede hendes herpes, og hun gav mig sin e-mail-adresse for mig at kontakte og jeg gjorde som hun instruerede. Og Dr. fortalte mig, hvor meget at købe herpes urtemedicin, og hvordan jeg får det, som jeg gjorde. og han sender mig urtemedicinen via UPS COURIER SERVICE, og jeg bruger den efter hans instruktion. Og til min største overraskelse, at jeg tog Herpes urtemedicin i bare 2 uger, og se, jeg gik til en herpes test, for til min største overraskelse for Lægen bekræftede mig herpes fri og sagde, at jeg ikke længere har herpes i mit system, og indtil nu har jeg aldrig følt nogen smerter eller herpes symptomer, så jeg sagde, at jeg må vidne om denne menneskes godhed til offentligheden for, om du er der surfer fra denne herpes problemer eller enhver dødelig sygdom eller anden sygdom, for jeg vil rådgive dig til at kontakte ham på hans arbejds-email:
(herbalcure12@gmail.com) chat eller kaldes whatsapp +2349036036397 og jeg forsikrer dig om, at han vil hjælpe dig ligesom han gjorde for mig okay

 
Emerson Bocelli    05-07-2019 kl. 22:05

Helbredt fra GENITAL HERPES
Jeg ønsker at give al den herlighed til en herbalist til at ændre mit liv ved at ødelægge åg af herpes simplex virus fra min krop system med urte rødder og urter. Jeg har opholdt sig med herpes simplex virus i 3 år nu, min tilstand var så indlysende på grund af den konstante feber & influenza-lignende symptomer, prikkende, brændende eller kløe sensation i det område, hvor vabler vises. Jeg begyndte at bruge antivirale lægemidler, indtil jeg kiggede på Daily News. At en herbalist har specialiseret sig i hærdning herpes! Alle på sitet talte om ham, så jeg fik forbindelse til herbalist, han forsikrede mig, at jeg vil slippe af med virussen inden for en 14 dage. Jeg troede og havde tro på ham, fordi jeg virkelig havde brug for hans hjælp. Han sendte mig urte medicinen gennem UPS leveringsservice. Jeg brugte medicinen i to uger, jeg oplevede ændringer i min krop system forårsager hele smerten, muskelømhed var gået jeg gik til min læge og jeg blev testet negativ til virus og nu har jeg fået mig tilbage gennem naturlægemidler og jeg råd du gør det samme ved at conta cting This herbalist hos Email:(drhassanherbscure@gmail.com)
Ring til ham/WhatsApp (+ 2349032582239)
HAN FORSIKREDE MIG, AT HAN KAN HELBREDE ALS, KRÆFT, HIV/AIDS, BRINGE TILBAGE DIN EX, DIABETIKERE.

 

Skriv en kommentarHepatitis B og C Spørgsmål og lægernes svar

Hepatitis B og C Spørgsmål og lægernes svarNy 2013 udgave er på vej!
Mange smittede er allerede i behandling, og flere vil få tilbuddet de kommende år. Vi har derfor skønnet, at der blandt patienter og ikke mindst deres pårørende er et behov for en let tilgængelig oversigt med de nyeste oplysninger om sygdommene, deres smitteveje, fore...
Læs mere >>

Kronisk hepatitis B og C- kan behandles/helbredes

Kronisk hepatitis B og C- kan behandles/helbredesNy 2013 udgave på vej!
Kronisk hepatitis B og C er langsomt snigende sygdomme der sjældent giver symptomer før der er udviklet cirrose. Mange er derfor ikke klar over de har en af disse sygdomme. Begge sygdomme har hos en del af de smittede en alvorlig prognose med risiko for udvikling af cirr...
Læs mere >>

Kontakt os: