Patient_Udtalelser_TrediePatient_Udtalelser_SjettePatient_Udtalelser_AndenPatient_Udtalelser_FemtePatient_Udtalelser_FørstePatient_Udtalelser_Fjerde
 15 kommentarer 

Hepatitis B virus og immunitet

Hepatitis_B_virus_og_immunitet_Formindsket_Ekstra

Omkring 350 millioner mennesker har kronisk hepatitis B virus (HBV) infektion i verden. HBV kan give anledning til udvikling skrumpelever og leverkræft (hepatocellulært carcinom, HCC), som er en af de hyppigste former for kræft på verdensplan.

Man kan ikke behandle kronisk HBV radikalt, men man kan med ofte livslang behandling sænke antal virus i blodet og dermed reducere risikoen for leverkomplikationer. Man har dog kun få medicinske behandlingsmuligheder til rådighed i store dele af verdenen og med samtidig risiko for udvikling af resistens. Der er derfor brug for at tænke nye behandlingsstrategier i den globale HBV kontrol.

Hepatitis B findes i levercellerne som producerer immundæmpende signalstoffer (cytokiner, ex IL-10), når de udsættes for virus, hvilket kan føre til udvikling af såkaldt tolerance og dermed et ikke-beskyttende immunsvar. Den kroniske infektion vedligeholdes i blodet, og medfører en form for ”udmattelse” af de hvide blodceller (cytotoksiske T-lymfocytter), som normalt har til formål at bekæmpe virus.

I samarbejde mellem Århus Universitet og Infektionsmedicinsk afdeling ved Skejby Sygehus er der opstartet et forskningsstudie, hvor man vil undersøge forskellige immunforsvar mekanismer, herunder hvorledes T-celler, reagerer mod HBsAg (Hepatitis B surface Antigen), hos patienter med kronisk hepatitis B (HBV).

Studiet indgår som led i et større forskningsprojekt, som har til formål at undersøge muligheder for på sigt at udvikle en ny behandlingsform mhp helbredelse af patienter med kronisk hepatitis B infektion.

Behandlingsprincippet, der skal afprøves i projektet, og som allerede har vist foreløbige lovende resultater, er baserer på aktivering af bestemte immunceller (dendritiske celler) for da at vække det øvrige ellers "virus-tolerante" immunforsvar til at bekæmpe hepatitis B virus.

Nanna-Sophie Brinck-Jensen

Sarah   05-09-2016 kl. 02:49

Hvordan jeg kureret for HIV BRUG DR.HABIBI TATAHWE

MEDICIN…


Jeg vidste aldrig, jeg skulle være negativ igen efter

FORSØGER ALLE METODE HERUNDER BLACK SEED, bigift

OG ALLE ANDRE SAID integrativ medicin MEN IKKE

Kunne hjælpe INDTIL jeg stødte på denne GREAT

TRADITIONEL læge, der hjalp med at FORBEREDELSE NOGLE

NATIVE urter, som han kaldte "TATAHWE" .Dette

MEDICIN var forberedt og sende til mig BY DR.HABIBI

CHARLES som jeg tog FOR JUST 7Days (fordi jeg

vælge den 7 dage behandling) .Jeg stødte på denne

Store mands KONTAKT PÅ EN LOKAL nyhedsartikel HVOR

MAN VAR vidnede OG bønfaldt FOR REGERINGEN

At bistå TRADITIONELLE læge på HANS TATAHWE

Medicin for at hjælpe samfundet. DENNE dannet mand CAN

FAKTISK HEAL patient med HIV / AIDS, herpes,

Kræft, diabetes, tumor, lav sædkvalitet OG HAR EN

VIDEN OM åndelige problemer. Jeg var nødt til CONNECT

HAM hjælp af hans kontakt +2348151324142 OG

STRAKS han reagerede og gav mig en forsikring

OG EN kort detaljer om arten af ​​hans MEDICIN

Og måder jeg kunne købe THE TATAHWE MEDICIN

Som han sagde VIL flush og forny min BLOD OG

BODY SYSTEM. I ENTEN 7Days ELLER 3 måned. JEG HAVDE BRUG FOR

Denne behandling indtrængende til MY JOB screeningstest

Så jeg valgte BEHANDLING AF 7Days og han udarbejdet

Og sende til mig gennem en kurer service og jeg

Flittigt fulgte hans anvisning og

7Days, gik jeg en RE-TEST og Gud være Ære

Mit resultat viste negative OG MIN CD4-tal 1500.

I dag markerer 2 år og er fortsat negativ og dette

Er grunden jeg har taget dette LED I vidner

AF gode gerninger denne mand som jeg gjorde PROMISE.

Giv ikke op, fordi når der er liv min kære,

DER ER HOPE.Contact DR.HABIBI nu og være fri

permanent:

HJEMMESIDE: habibiherbalclinic.webs.com

MOBILE NUMMER +2348151324142

EMAIL: drcharleshabibiherbalhome@yahoo.com
drhabibiherbalhome@gmail.com

FACEBOOK: Drcharles Habibi

 
victoria elina   24-11-2017 kl. 07:23

LÆS LÆS MIN HERPES CURE. hej Alle, jeg er fra Florida USA. Jeg vil gerne dele mine vidnesbyrd til offentligheden om, hvordan denne store mand, der hedder Dr Mohammed, helbreder min herpes. Jeg har været en HERPES patient i over et år og to måneder, og jeg har været i smerter, indtil jeg kom på tværs af denne dame, da jeg rejste til Holland for et interview, der tilfældigvis var en herpes patient, forklarede jeg alt for hende og hun fortalte mig, at der er denne store doktor, der hjælper hende med at helbrede hendes herpes, og hun gav mig sin e-mail-adresse for mig at kontakte og jeg gjorde som hun instruerede. Og Dr. fortalte mig, hvor meget at købe herpes urtemedicin, og hvordan jeg får det, som jeg gjorde. og han sender mig urtemedicinen via UPS COURIER SERVICE, og jeg bruger den efter hans instruktion. Og til min største overraskelse, at jeg tog Herpes urtemedicin i bare 2 uger, og se, jeg gik til en herpes test, for til min største overraskelse for Lægen bekræftede mig herpes fri og sagde, at jeg ikke længere har herpes i mit system, og indtil nu har jeg aldrig følt nogen smerter eller herpes symptomer, så jeg sagde, at jeg må vidne om denne menneskes godhed til offentligheden for, om du er der surfer fra denne herpes problemer eller enhver dødelig sygdom eller anden sygdom, for jeg vil rådgive dig til at kontakte ham på hans arbejds-email:
(herbalcure12@gmail.com) chat eller kaldes whatsapp +2349036036397 og jeg forsikrer dig om, at han vil hjælpe dig ligesom han gjorde for mig okay

 
Emerson Bocelli    05-07-2019 kl. 22:05

Helbredt fra GENITAL HERPES
Jeg ønsker at give al den herlighed til en herbalist til at ændre mit liv ved at ødelægge åg af herpes simplex virus fra min krop system med urte rødder og urter. Jeg har opholdt sig med herpes simplex virus i 3 år nu, min tilstand var så indlysende på grund af den konstante feber & influenza-lignende symptomer, prikkende, brændende eller kløe sensation i det område, hvor vabler vises. Jeg begyndte at bruge antivirale lægemidler, indtil jeg kiggede på Daily News. At en herbalist har specialiseret sig i hærdning herpes! Alle på sitet talte om ham, så jeg fik forbindelse til herbalist, han forsikrede mig, at jeg vil slippe af med virussen inden for en 14 dage. Jeg troede og havde tro på ham, fordi jeg virkelig havde brug for hans hjælp. Han sendte mig urte medicinen gennem UPS leveringsservice. Jeg brugte medicinen i to uger, jeg oplevede ændringer i min krop system forårsager hele smerten, muskelømhed var gået jeg gik til min læge og jeg blev testet negativ til virus og nu har jeg fået mig tilbage gennem naturlægemidler og jeg råd du gør det samme ved at conta cting This herbalist hos Email:(drhassanherbscure@gmail.com)
Ring til ham/WhatsApp (+ 2349032582239)
HAN FORSIKREDE MIG, AT HAN KAN HELBREDE ALS, KRÆFT, HIV/AIDS, BRINGE TILBAGE DIN EX, DIABETIKERE.

 
Jacob Schultz   13-08-2019 kl. 00:13

Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

 
felix logan   19-09-2019 kl. 04:02

had very small penis, not nice enough to satisfy a woman had many relationship called off it became an embarrassment which i couldn't afford to bear no more because i had so many relationship called off because of my situation, then I started searching for solutions cause I knew if I didn't find a solution it would eventually end my sex life then I came across saw some few comments about Dr Ekpen then  decided to email him on so I decided to give his herbal product a try then we discussed, he then gave me some comforting words and also gave his herbal cream for Penis enlargement cream and pills, Within 7 days of usage of it, i began to feel the enlargement of my penis, and now after 2 weeks of using his products my penis is about 10inches I couldn't wish for anything in life other than to be free from this predicament and Dr Ekpen medication gave me the Result I badly needed longer email him to get your issue solved just like he solved mine also. (Email: doctorekpen222@gmail.com) or whatsapp  him  +2348102454875

 
felix logan   21-09-2019 kl. 08:16HOW I WAS BEEN CURE FROM GENITAL SIMPLEX VIRUS
I was just 25 when I contracted Genital herpes.Other than the first two months of being symptomatic, for the next two years, I never had any relapses., So, it was no big deal to me.Then, when I was 27, 90\% of my days, nights, weeks and months were spent having constant, chronic, painful believe me, I tried everything including BHT, Lysine, acyclovir, creams, lotions, toothpaste, zorivax 5\% cream and pills too, bleach, (I would dab it on with a q-tip), ice, anything and everything.As if the sores weren't enough, there was the horrid pain of neuralgia, which I experienced on every part of my body, (you can't imagine how painful it gets when it's on your face!). . When I took a shower, even though the water temperature was normal, it would feel like hot drops of grease or cold drops of sleet.On one faithful day i read a testimony on internet of a lady who was cure by HERBALIST Called doctor osele herbs,so i contacted the same herbalist who send herbal cure to me through FEDEX company and i take the herbs for 1 week and i was fully cure after i got tested by my Doctor.
you can rich though EMAIL, doctorekpen222@gmail.com, OR whatsapp +2348102454875, also have cure from him and be free from all kind of diseases.

 
randy   21-09-2019 kl. 08:59

HOW  I WAS BEEN CURE FROM GENITAL SIMPLEX VIRUS
I was just 25 when I contracted Genital herpes.Other than the first two
months of being symptomatic, for the next two years, I never had any
relapses., So, it was no big deal to me.Then, when I was 27, 90\% of my
days, nights, weeks and months were spent having constant, chronic,
painful believe me, I tried everything including BHT, Lysine, acyclovir, creams, lotions, toothpaste, zorivax 5\% cream and pills too, bleach, (I would dab it on with a q-tip), ice, anything and everything.As if the sores weren't enough, there was the horrid pain of neuralgia, which I experienced on every part of my body, (you can't imagine how painful it gets when it's on your face!). . When I took a shower, even though the water temperature was normal, it would feel like hot drops of grease or cold drops of sleet.On
one faithful day i read a testimony on internet of a lady who was cure by
HERBALIST Called doctor osele herbs,so i contacted the same herbalist who send herbal cure to me through FEDEX company and i take the herbs for 1 week and i was fully cure after i got tested by my Doctor.
you can rich though EMAIL, doctorekpen222@gmail.com, OR whatsapp  +2348102454875, also have cure from him and be free from all kind of diseases.

 
felix logan   19-10-2019 kl. 09:03

my ex left me to next door and i cried the hell out it make me live my life in trauma. everyday was no day for me i mean they pushed me to the wall with there love little did i know that he was enchanted with a very strong spell so my friend told me how she was helped through the help of doctor ekpen who she contacted online. So Dc ekpen helped me to get him back. And i was sick any time i saw them i couldn't hold myself it burst my head open but all thanks to my very good friend of mine who introduced me to the man who can solve all problems. Dc ekpen can solve so many problems cure hepatitis B and cord soul , HIV aid, herpes virus, Ex back, . penis & breast enlargement .cure cancer diabetes, kidney problem, also cure for all kind diseases .contact him through +2348102454875, callwhatsapp or EMAIL doctorekpen222@gmail.com

 
ben mark   25-11-2019 kl. 05:54

hello everyone here i want to tell the whole world about Dr AKIOYA herbal mixture cream ...Dr AKIOYA penis enlargement herbal cream in Africa.This is the only Male Penis Enlargement Cream has been used by men around the world like USA,CANADA,AUSTRALIA,BELGIUM,SWEDEN,GERMANY,UK,SINGAPORE,MALAYSIA AND SO MANY MORE supplement that has been PROVEN to-enlarge your penis – safely, quickly, and importantly – PERMANENTLY.Full Dr AKIOYA Penis Enlargement Cream when used will Increase in penis length by 1-5 inches Increase in penis width by 20%helps in preventing Premature Ejaculation.Achieved longer, rock hard erections All gains in penis length and width are 100% permanent Full AKIOYA Penis Enlargement Cream is also:100% Herbal, 100% Safest with no side effect and its of two types I have the one for enlargement and for reduction and your advised to use it by message 100% Satisfaction and Money Back Guarantee. DR. AKIOYA , About my products i have herbal cream and oil 100% Permanent Guaranteed resulting it on your body where you feel you want to reduce or enlarge which will help you to be strong and you get the desirable size you want-within 3-5 days and when you get your desirable size you are advised to stop using it and the results you gain will remain permanent We also do deliveries all over AFRICA, and worldwide so i would like to know first when do you need the product.for more information call or whatsapp Dr.AKIOYA +2348105257464 email drakioya17spellhome@gmail.com or visit his website http://drakioyaherbalcenter.home.blog
https://drakioyaherbalhome.blogspot.com/ NOTE DR SALATO OF AFRICA ALSO HAVE HERBAL REMEDIES TO TO SICKNESSES OR DISEASES BELOW PENIS ENLARGEMENT,ERECTILE DYSFUNCTION,DIABETES type 1 and type 2 HERPES GENITAL WART,LOW SPERM COUNT,WEAK ERECTION,BREAST ENLARGEMENT,PROSTRATE CANCER,HIV/AIDS SPELL OF ALL KINDS LIKE EX BACK,CANCEL DIVORCE,BREAK UP SPELL ,PREGNANCY SPELL,PROMOTION SPELL,JOB SPELL, ALS, HPV 123,PILE,ASTHMA,HEART FAILURE,PREMATURE EJACULATION,HEPATITIS A,B,C AND MANY MORE.

 
sebi   23-12-2019 kl. 03:20

My Name is Dr sebi you can Contact Me via Email drsebicurecenter@gmail.com For Penis Enlargement Product to help you get as long as 8inches Long with good Erection. Contact Me Via Email : drsebicurecenter@gmail.com   Via WhatsApp +2347010538590

 
sandra lopez   17-04-2020 kl. 16:18

I have been suffering from (HERPES) disease for the last four years and had constant pain, especially in my knees. During the first year, I had faith in God that I would be healed someday.This disease started to circulate all over my body and I have been taking treatment from my doctor, a few weeks ago I came on search on the internet if I could get any information concerning the prevention of this disease, on my search I saw a testimony of someone who has been healed from (Hepatitis B and Cancer) by this Man Dr. Silver and she also gave the email address of this man and advise we should contact him for any sickness that he would be of help, so I wrote to Dr. Silver telling him about my (HERPES Virus) he told me not to worry that I was going to be cured!! hmm i never believed it,, well after all the procedures and remedy given to me by this man few weeks later I started experiencing changes all over me as the Dr. assured me that I have cured, after some time i went to my doctor to confirmed if I have been finally healed behold it was TRUE, So friends my advice is if you have such sickness or any other at all you can email Dr. Silver (drsilverhealingtemple@gmail.com) sir I am indeed grateful for the help I will forever recommend you to my friends!!! with your lovely Email Address ( drsilverhealingtemple@gmail.com you can contact him also on whatsapp +2347032474849

 
Diamond Asare   20-04-2020 kl. 19:02

HOW I GOT CURED FROM Herpes Greetings to the general public, i want to tell about how i was cured of Herpes disease by a Doctor called DR KUTA i was browsing through the Internet searching for remedy on Herpes and i saw comment of people talking about how DR KUTA cured them. I Was scared because i never believed in the Internet but i was convince to give him a try because i having no hope of been cured of Herpes so i decided to contact him with his email that was listed on the comment when i contacted him he gave me hope and send a Herbal medicine to me that i took and it seriously worked for me, am a free person now without problem, my Herpes result came out negative. I pray for you God will give you everlasting life, you shall not die before your time for being a sincere and grate man. Am so happy, you can also contact him if you have any problem Email: drkutaherbalcenter@gmail.com , or whatsApp him on this number +2347054547814

 
Marie Maiorino   20-11-2020 kl. 01:37

Gud velsigne Dr.Isai for hans fantastiske arbejde i mit liv, jeg blev diagnosticeret med HERPES siden 2015, og jeg har taget mine medicin, men var ikke tilfreds, jeg havde brug for at få HERPES ud af min krop permanent, så jeg søgte efter nogle mulig kur mod HERPES, og jeg så en kommentar om Dr.Isai, hvordan han helbredte HERPES med sin urtemedicin, jeg kontaktede ham, og han vejledte mig. Jeg bad om løsninger. Han startede lægemidlet for mit helbred, han sendte mig medicinen gennem UPS Delivery Service, jeg tog medicinen som ordineret af ham og 3 uger senere blev jeg helbredt fra HERPES. Dr.Isai, du er virkelig god, har du også brug for hans hjælp? Hvorfor kontakter du ham ikke via hans e-mail-adresse: drisaiherbalcenter@gmail.com, eller du kan også nå ham via telefon eller WhatsApp på hans nummer: + 2349034352176 Dr. Isai Kan lige så godt helbrede følgende sygdom: -HIV / AIDS
LUPUS
KRÆFT
HEPATITIS B
Fibroid
ALS
INFLUENZA
HPV
RHINO-VIRUS
EBV
STD
VAGINAL LUKT
Ligesom mange andre
Kontakt ham i dag og få dit problem løst.

 
tamara barrow   24-12-2020 kl. 00:42

I want to share this great testimony to the world on how Dr VOODOO cure me from HSV1&2 with his herbs, I was nervous when i first contact him about the cure for HSV but i decided to give him a try because i was desperate to get cured and be free from HSV. Dr VOODOO prepared the remedy and sent it to me through UPS,which I use just the way Dr VOODOO instructed me and thank God today I am a beneficiary to this cure and I went back to the hospital after 7 days of taking the herbs and I tested HSV1&2 Negative. So I will tell you all who are looking for a cure to his/her HSV1&2 that Dr VOODOO took research before he could finally get the solution to it and a lot of people are benefiting from him right now. He also cured my friend from HPV. Dr VOODOO heals with natural herbs. Please I urge you to contact him now through his email address: voodoospelltemple66@gmail.com or call and WhatsApp him on +2348140120719. He is capable of curing HIV/AIDS, HERPES, HPV, HSV1&2, CANCER of all kinds, DIABETES and so many other infections.

 
Monika Gourou   26-07-2021 kl. 23:15

VIRKELIG DRIFTENDE EFFEKTIV STAVING CASTER TIL HJÆLP TILBAGE TILBAGE EX LOVER OG DIN ÆGTESKAB
Hej mine kolleger online. Jeg vil bruge dette medium til at takke DR WALE, fordi han bragte min tidligere mand tilbage. min mand forlod mig for sin tidligere kæreste, han havde, før han blev gift med mig, det er en vanskelig situation for mig, jeg ringede og bad ham om at komme tilbage, han nægtede, han sagde, at han ikke elsker mig mere, jeg prøvede alle mulige måder at få ham tilbage alt var forgæves fortalte jeg min ven om det, og hun gav mig DR WALE WhatsApp-nummer, og jeg WhatsAppede ham og fortalte ham mit problem, og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde det, og han kastede en kærlighedsformulering, der bragte min mand tilbage inden for fem år. Hvis du har brug for hjælp til at komme tilbage sammen med din eks, skal du kontakte DR WALE på
WhatsApp / Viber +2347054019402 ELLER E-mail:
drwalespellhome@gmail.com

 

Skriv en kommentarHepatitis B og C Spørgsmål og lægernes svar

Hepatitis B og C Spørgsmål og lægernes svarNy 2013 udgave er på vej!
Mange smittede er allerede i behandling, og flere vil få tilbuddet de kommende år. Vi har derfor skønnet, at der blandt patienter og ikke mindst deres pårørende er et behov for en let tilgængelig oversigt med de nyeste oplysninger om sygdommene, deres smitteveje, fore...
Læs mere >>

Kronisk hepatitis B og C- kan behandles/helbredes

Kronisk hepatitis B og C- kan behandles/helbredesNy 2013 udgave på vej!
Kronisk hepatitis B og C er langsomt snigende sygdomme der sjældent giver symptomer før der er udviklet cirrose. Mange er derfor ikke klar over de har en af disse sygdomme. Begge sygdomme har hos en del af de smittede en alvorlig prognose med risiko for udvikling af cirr...
Læs mere >>

Kontakt os: